Kort rapport från Björnen Cup 2015
1 guld, 2 silver och 1 brons blev facit för våra brottare idag,

Annie 3:a, gick två tuffa matcher idag förlora första på fall i andra perioden, i andra matchen så tuffa Annie på och ledde i periodpaus med 5-4, klara tyvärr inte hålla ledningen och förlora matchen med 6-10, bra kämpat idag Annie,

Gio 2:a. Vann första lätt på fall, förlora andra matchen mot klasssegraren, efter 1,58 med 12-0, i sista så var det tvärt om och Gio vann med 14-0 och fall, Bra brottar idag Gio,

Jafar 2:a gick 2 matcher idag, första inget att säga om mer än att jagar var överlägsen, i andra så möttes övermannen och tillika landsmannen för dagen, Jafar förlora på tekniskt 10-0 efter dryga minuten, bra kämpat idag,

1:a Märta – vår champion idag, för dagen i KvU 52?!! Fick 2 matcher och vann båda ganska komfortabelt, första på fall och andra på poäng efter ha haft motståndaren i fallhotande båda perioderna fick hon aldrig henne på fall, siffrorna blev 8-0, bra kämpat idag Märta!!!

Vi gratulerar våra medaljörer idag och ser fram emot nästa tävling.