3 deltagare från Huskvarna ställde upp i årets upplaga av Ljungbyträffen som hade lockat 87 invägda aktiva uppdelat på 115 matcher.

Valentin Wahlström 2:a i P53,

Endast 2 invägda i denna klass där Valle fick se sig besegrad efter en bra match,

Emil Liehl 5:a i P59,

Med 5 invägda i denna klass så var det på förhand känt att det skulle bli 4 matcher för Emil, första matchen var en tuff batalj där det i halvtid stod 2-4, sen åkte tyvärr Emil på ett kast som resulterade i fall förlust, i andra matchen var motståndaren numret bättre idag, i 3:e hade Emil motståndaren i fallhotande läge i stort sett hela första perioden utan att lyckas trycka dit skuldrorna, andra perioden så åkte Emil på ett nacksving och fick kämpa en stund i underläge, tyvärr kunde han inte ta sig ur och förlora på fall,
Sedan valde Emil att avstå den sista matchen då han hade lite känningar från matchen innan,

William Rydberg 2:a i P73

Wille började dagen med att tvinga upp sina motståndare i en viktklass då han vägde över!
I första matchen var det kontrollerat och första vinsten var bergad, i andra matchen mötte Wille en riktig duktig kille som för dagen var numret bättre och fick se sig besegrad.

Inställningen hos killarna idag var väldigt roligt att se och det är alltid lika roligt att vara ute på tävlingar med dessa brottare. Bra jobbat idag killar!!!
En liten eloge till vår domare Joakim Knutsson som skötte sig bra på mattan idag!