Elin slog JSM vinnaren med 9-3
Rapport från lördagen och Soft Touch i Göteborg.

Alla Huskvarnabrottares resultat

Giovanni fick en Estländare som blev årets segrare av FT-Cupen i första matchen. Det blev fallförlust mot den suveräne Estländaren. I andra matchen blev det en riktig rysare där GiO låg under med 1-6 i perioden. Gio brukar vara starkast i andra perioden och så var det även denna och efter 2 gastkramande minuter stod det 8-7 och domaren kunde sträcka upp RÄTT brottares arm.

Märta fick stå över första omgången och som motståndaren i andra omgången stod en motståndare som hon blev besegrad av första gången. Detta hindrade inte Märta att fallbesegra sin motståndare under en och en halv minut efter att ha varit överlägsen sin motståndare.

Ida fick gå upp 2 viktklasser och kände att detta skulle bli riktigt tufft. Innan tiden gått ut hade hon besegrat sin motståndare med 13-0.

Elin fick en mjukstart och under minuten hade hon lagt sin motståndare på ryggen. I andra matchen stod årets JSM mästare och brons medaljören från SM för motståndet. Vad som hände här är något att lägga på minnet. Efter full tid räktes Elins arm upp och hon stod som vinnare med poängen 9-3.