Första tävlingen för säsongen slutade med ett silver till Micho efter mycket stabil brottning!!!

Första matchen fick Micho en bra uppvärmningsmatch som han i och för dig fick jobba för men var aldrig riktigt hotad i. 9-0 i andra perioden och segern var säkrad.
I andra matchen var det betydligt hårdare, men efter 1.20 ledde Micho med 7-0. Nu behövdes det bara 1 poäng till och finalen skulle vara säkrad. Men i jakten var han lite för het och hans motståndare tog tillvara på ett litet misstag och helt plötsligt var det 7-4 och det var bara att börja om att plocka poäng. I pausen justerade vi strategin och när domaren äntligen blåste av matchen stod det 11-4 och domaren kunde sträcka upp Michos hand i luften.
I finalen stod den mycket duktige OS brottaren Eddy Bengtsson som på pappret var favorit. Denna motståndaren var något nummer för stor för Micho som slutade på en hedrande Silverplats.