Guld och Silver på Alebrottningarna idag!!!
2 tappra krigare från Haik ställde upp i årets upplaga av Alebrottningarna.

Guld och Silver på Alebrottningarna idag!!!

2 tappra krigare från Haik ställde upp i årets upplaga av Alebrottningarna.

Märta Winslöf hade 2 motståndare för dagen. I första matchen mötte hon dagens segrare. Märta var inte riktigt med från början och vips så låg hon under med 8-0, sen vaknade Märta och kom in i matchen och börja plocka poäng efter poäng, slutresultatet blev 6-15 och poängförlust, i andra matchen var det ingen snack om saken och Märta vann på fall efter 20 sekunder. Grattis till Silvret!

Giovanni för dagen i viktklassen över sin vanliga var riktigt laddad och sugen på att brottas, efter varit överstående i första så var det dags att gå upp, till sin förvåning så kom motståndaren in och gav upp matchen direkt, (hade sträckt sig i matchen innan). Bara att ladda om till nästa,
Där skulle det bli en repris på finalen från knalleträffen tidigare i år, Gio vann matchen med 13-12, Gio brottades mkt moget i denna match och slog både fina kast bakåt och plockade enkla 2or, han ledde med 13-6 när han systematisk försvarade sin ledning och var aldrig riktigt hotad, skön revansch!!!
I finalen var det aldrig någon snack om vem som bestämde 2 kontrollerade höftsving och fall efter dryga minuten, Guld medaljen säkrad!!

Det har varit riktigt roligt idag med så glada brottare – bra kämpat båda 2 idag,

Väl mött på mattkanten 
Micho