Silver och brons till Huskvarnas brottare idag!
Två brottare åkte på helgens tävling i Skövde, en lite mer rutinerad och en som gjorde debut på mattan i tävlingssammanhang.

Ali Akbar gjorde debut i den blåa trikån på ett alldeles förträffligt sätt. Hans motståndare som hade med sig en handfull tävlingar i bagaget var väldigt offensiv och satte press på Ali redan från början. Han tog ledningen först genom att först sno åt sig en varningspoäng för passivitet och där efter en två genom att gå på rygg. Ali var inte sen att utnyttja motståndarens iver och kopplade ett stenhårt arm och huvud och gav sig iväg bakåt som belönades med 4 poäng och som stod sig i pausen. I andra perioden fick motståndaren åka igen och Ali lyckades till sist vinna matchen efter full tid med 8-8. Nu vet han hur viktigt det kan vara med höga valörer på poängen. 🙂 Ali fick med sig ett brons i sin första tävling. Stort grattis.

Ahmad som nu börjar bli varm i kläderna i tävlingssammanhang hade cirkus med sin första motståndare och vann med 8-0 redan efter 32 sekunder. Ahmad knep silvret och har nu tagit medalj i samtliga av sina 6 matcher sedan hans debut i höstas. Bra jobbat än en gång och grattis till silvermedaljen. 
//Johakim