Rapport från FT-Cupen 2016
Vi var 9 anmälda men efter ett skadat knä hos Jafar och Erik som fick feber så kom Huskvarna AIK till start med 7 brottare.

Resultatlänk för våra brottare

Noel Thoren kom på 18 plats av 20 brottare i klassen efter 2 raka förluster.

Josef Krook hamnade på 10 plats av 12 brottare i klassen efter 2 förluster.

Emil Liehl startade starkast av Huskvarnas brottare med 2 raka övertygande fallsegrar. Emil har utvecklat sin brottning och kommer till sist på 8 plats av 14 brottare.

William Rydberg brottades mycket stabil fram till sin bronsmatch där han fick se sig besegrad efter en rad mycket tvivelaktiga domslut. William hamnade på 4 plats. Det är roligt att se Williams utveckling attityd på mattan.

Saeid Saidi fick en tuff start där han förlorade på fall i sin första match, där efter brottades han mycket övertygande och slutade på en 4 plats.

Shabir Hormat fick SM 3:an Besnik Shala i första matchen där han tyvärr skadade sig så allvarligt att Sjukhuset Ryhov fick besökas. Som tur var så blev det BARA en veckas vila.

Said Khan Husseini har utvecklats till en kastvillig krigare på mattan som helhjärtat skakar om sina motståndare genom sina härliga attityd. Jag är helt övertygad att vi snaart kommer att se denna killen på prispallen. Det blev till sist en 5 plats.

Ledare idag var Johakim, Khosro och Jafar.