Rapport från FT-Cupen 2015
I årets upplaga av FT-Cupen ställde Huskvarna AIK upp med 5 brottare starkt lag, lite nytt material och lite gammalt material.

Josef Krook K. i 32 kg där 22 brottare vägde in och Erik Berglund i 35 kg med 19 invägda brottare. Båda Erik och Josef är nya i dessa sammanhang, de krigade på bra på mattan och uppvisade stort mod.

Lisa Wahlberg som blev FT-Cups mästare förra året hade gått upp en ålderskategori och fick möta tjejer som var både äldre och tyngre då Lisa vägde över i F/ä 52 kg och fick gå upp till klassen 57 kg. I första matchen hade hon nästan sin motståndare på fall men lyckades riktigt att knyta ihop säcken.

Giovanni gick en riktigt tuff första match där han ledde fram till det var knappa halvminuten kvar av matchen då han fastnade i en ilsken nacksvingskoppling och förlorade matchen lite snöpligt på fall. Den andra matchen lyckades han inte riktigt komma in i.

Victoria O-A som inte tävlat under hösten gjorde debut på mattan igen, hon var lite ringrostig. Victoria tog brons som i år klubbens enda medalj.

Nu får vi åka hem och träna inför nästa tävling som blir Smålandscupen i Växjö nästa helg.

//Micho och Johakim