12 tilltänkta brottare blev bara 6 deltagare från Huskvarna (plus Märta som extracoach) som tillbringade en lång härlig helg tillsammans i Odenhallen , Vi lyckades få en 14-e plats bland ca 80 klubbar i lagtävlingen. Ett guld individuellt blev det också genom Lisa Wahlberg.

Resultat via Tr

Våra brottares matcher

Lisa Wahlberg i FY47 skulle haft 4 motståndare, nu blev det tyvärr bara en och den matchen vann Lisa hur säkert som helst – Guld!

Ellen Hjertkvist gjorde debut för säsongen skulle haft två motståndare men då den ena valde att gå ner en viktklass blev det bara en match för Ellen, den slutade tyvärr med att Ellen fastnade i en kvartsnelson och åkte på en fallförlust – Silver

Giovanni Hanna slutade på 8:e plats bland 19 deltagare i pojk 53, inledde med en klar fallseger, hade sedan en poängförlust innan han stötte på den blivande poolsegraren där Giovanni gjorde en mycket bra match som slutade även den med poängförlust.

Viktoria Ohlsson Algeskär i Kv53 slutade 3:a. Hon ilnledde med en poängförlust i en lång och tuff match som också satte sina spår i ett blått knä. Hon tejpade ihop sig och fortsatte dagen med en fallseger. Dag blev det sedan en fallförlust mot vinnaren innan hon avslutade med en fallseger i bronsmatchen där poängövervikten svängde lite fram och tillbaka innan Viktoria nöp till och avslutade det hela.

Lisa Brandt slutade på silverplats i KV60 efter att ha inlett med en ”galen pang-pang match som slutade med fallförlust trots poängöverläge 6-4 på 32 sekunder. Under den korta tiden var Lisa också nära att få över sin motståndare på fall vid ett tillfälle. I nästa match hamnade Lisa i poängunderläge med 8-0 plockade upp det och vann till slut på fall. Sista matchen slutade med fallseger på 13 sekunder!

Mehdrdad Moinzadeh i S66 slutade på 4:e plats. Han inledde med två segrar på teknisk överlägsnhet, den sista tog 16 sekunder, på den tiden hann hann med en neddragning med överläge plus tre rullningar åt olika håll! I poolfinalen mötte han en norrman i tuff och tät match med många svårbedömda situationer. Merhrdad ledde med 12- 9 vid en uppblåsning när det var 15 sekunder kvar. Då gjorde norrmannen sitt säkert 8:e försök att slå en mara och lyckades för första gången. Sen fick han ytterligare två poäng när Mehrdad jagade i slutskunden. Mehrdad valde sedan att lämna WO i sin bronsmatch p g a feber.