Som alltid många brottare, föräldrar och supportrar med på FT-cupen. 10 brottare hade vi med i år. 2 silver, 2 brons och två fjärdeplatser blev det efter lite stolpe ut i några matcher.

Länk till resultat via TR

Annie Skaar i FY35 gjorde debut i så här stora sammanhang. Förlorade två matcher och slutade 7:a men har ett år kvar i Flickor Yngre.

Lisa Wahlberg i FY42 var också debutant i större sammanhang, Slutade 5:a efter två förluster där den andra förlusten var efter 3 ronders jämn brottning. Lisa har också ett år kvar i FY.

Märta Winslöf slutade 7:a i Fä48 efter en tuff lottning där hon bland annat mötte slusegraren.

Emil Grabow slutade 7:a i S74 bland 15 brottare i sin första tävling på ett år. Emil inledde med två fallsegrar. Förlorade sedan tredje matchen knappt på poäng och hade sedan en ännu poängförlust mot poolvinnaren.

Emmy Mared slutade 4:a i KVU52. Hon inledde med en tre ronders poängförlust i poolfinalen där hon hade sin motståndare i falläge under andra ronden, vann sedan nästa match på fall, innan hon åkte på en fallförlust i bronsmatchen.

Wilma Tallberg slutade 4:a i KVU56. Inledde med en bra match mot vinnaren där hon tyvärr åkte på en fallförslust i andra ronden. Vann sedan en taktisk poängsnål match, i bronsmatchen blev det sedan en poängförlust.

Elin Burman slutade 3:a i KVU70. Började direkt med poolfinal där hon vann första ronden på poäng fastnade sedan i ett nacksving i andra ronden. Sen blev det två raka fallsegrar.

Ida Gjikokaj slutade 3:a i KV51 efter två poängförluster och en falllseger.

Ellen Hjertkvist slutade 2:a i KV55 efter en poängförlust där hon gjorde en mycket bra andra rond där hon pressade sin motståndare rejält.

Lisa Brandt slutade 2:a i KV63 efter en poängvinst och en en poängförlust.