6 brottare från Huskvarna ställde upp i den här tävlingen. 2 guld och en bronspeng och blev medaljresultatet.

Giovanni Hanna i Kn47 tog det första guldet. Hade två motståndare som han vann klart mot, på fall i bägge matcherna. Lyckades också med konststycket att få 5 poäng för ett lite annorlunda nacksving som föregick fallsekvensen i sista matchen.

Hugo Andersson som är föstårspojk ställde upp i P59. Kämpade bra men förlorade bägge sin matcher mot bra motståndare.

Romel Eskander gjorde sin tävlingsdebut i U63. Hade inte förstått begreppet ” respekt för motständaren” i sin första match. Romel började med ett 3 poängskast direkt. Sen kom motståndaren igen och plockade 8 raka poäng i första ronden. I andra ronden gjorde Romel samma sak trepoängskast direkt men här fullföljde han även med att trycka ner motståndaren på fall. I poolfinalen blev det sedan en knapp poängförlust 2-0, 2-1. I bronsmatchen blev det en fallförlust i andra ronden och en hedrande 4:e plats bland 7 deltagare.

Emmy Mared och Wilma Tallberg fick båda tävla i samma klass KVu56 där det blev 5 deltagare efter ihopslagningar av Fä52,Fä57,KVu52 och KVu56. Wilma inledde med två poängsegrar, hade sedan två fallförluster  och slutade på 3:e plats. Emmy hade en fallseger och en fallförlust, förlorade sedan två ”långa” tre-ronders matcher på poäng, det var mot blivande vinnaren och i det interna klubbmötet mot Wilma. Emmy slutade på 4:e plats.

Lisa Brandt tog guld i KvU65. Lisa hade bara en motståndare och vann klart på poäng med 6-0, 3-0 där andra ronden avslutades med att Lisa låg still och höll motståndaren i fallhotande läge över en minut.

 Prislistan kommmer att finnas på Hallsbergs hemsida såsmåningom.