4 Huskvarnabrottare klev in i Q-poolen för att delta i JSM, Bra organiserad tävling i en ”häftig lokal”. Ett silver, och ett brons samt en 5:e och en 7:e plats blev resultatet för våra brottare. (Dessutom tog Stine Mared tidigare Huskvarna som numera tävlar för Klippan Guld). En fjärde plats i lagtävlingen för KVJ blev det för Huskvarna. I KVJ-klasserna var det bara HBG som hade med fler deltagare och då skulle vi ändå haft med en till.

Matchresultat via TR

Websändning

Mer huskvarnabilder via Knutssons Blogg

Bilder från tävlingen – (Arrangörens)

Ida Gjikokaj slutade på andra plats i KVJ 51 efter en poängförlust mot sin enda motståndare.

Ellen Hjertkvist inledde med sin tredje match på mindre än ett år mot Frida Otterstedt, Umeå. Ellen gjorde en mycket bra match men förlorade på poäng, åkte sedan på en fallförlust i sin nästa match och slutade på 7:e plats.

Lisa Brandt inledde mot Emma Brobeck, Dana som hon vann mot senast de möttes på S-SM. Denna gången slutade det tyvärr med en axel ur led för Lisa direkt när hon parerade ett dyk. Med bra assistans från funktionärer och ambulansmän kom den på plats igen men blev ändå en dag på sjukhus för kontroller istället för tävling för Lisa. 5:e plats.

Elin Burman vann en bronsmedalj i KVJ 67  efter en inledning med två fallförluster mot HBG-brottare. Vann sedan två stabila och säkra poängsegrar mot ”de gamla vanliga rivalerna” Lovisa Gryvik och Caroline Bengtsson.