Detta var första gången för mig på Klippan Lady Open, en internationell tävling med brottare från alla världens hörn.
3 st. tjejer från Huskvarna är med, Stine Mared som går på Klippans brottargymnasium och brottas för Klippan, Emmy Mared som representerar landslaget och Elin Burman som Brottas för Huskvarna AIK.

I Elins första match fick hon möta Nellie Brink som representerade landslaget, här blev det en knapp poängförlust för Elin. Nästa match bjöds det på motstånd från Österrike som blev riktigt spännande, men här visade Elin vem som bestämde och vann till sist på poäng efter 2 ronder. I tredje matchen mötte Elin en syverän Japanska som var för svår och det blev poängförlust efter två perioder.

Emmy såg ut att få en bra lottning på pappret men det visade sig att motståndet skulle bli tufft.
Först ut var det en norska. Det som det såg ut att Emmy skulle vinna över men med lite otur fastnade hon och kunde inte komma ur greppet och förlorade matchen.
Nästa match var det en polska som stod på tur och nu hade Emmy laddat om och var på bettet men hamnar i en ilsken polsk variant av fällekniven.

Stine mötte Ronja Buro från Norge som hon vann över efter 2 perioders stabil brottning med 5-0 6-0.
I andra matchen fick hon möte Japans nya supertalang Yu Miyahara som hon fick en riktigt tuff match av och förlorade.
I sista matchen om bronspengen mötte hon en amerikanska som han vann första perioden över med 3-1. Den andra perioden var riktigt tät där det inte delades ut några poäng och gick till klinch som amerikanskan vann.
Tredje perioden var också väldigt jämn men i denna perioden var det amerikanskan som var den vassaste och vann bronspengen.

Nu laddar vi om för SM i Boden i helgen
//Tack för fin brottning i helgen


//Johakim Knutsson