En lång trivsam helg i Västerås med 900 andra brottare slutade med att Huskvarna åkte hem med två medaljer.

Emmy Mared tog brons i Fä44 gick till bronsmatch efter poängräkning i poolbrottningen där de tre bästa i hennes pool slagit varandra. I bronsmatchen vann Emmy klart mot Johanna Lindborg från HGB.

Viktoria Knutsson i KV72 knep den andrqa medaljen. Även här blev det poängräkning mellan tre brottare som slagit varandra. Det slutade med att Viktoria fick gå finalmatch som hon förorade. Silvermedalj till Viktoria.

Wilam Tallberg FÄ57. Inleddde med en knapp poängförlust mot en norska. Vann sedan en match på fall, men blev därefter utslagen efter en förlust till. Slutade på 7:e plats.

Emil Grabow i J74 inledde med en klar seger mot en norrman. Fick sedan två raka förluster och slutade på 16:e plats.

I KVU65 inledde både Lisa Brandt och Elin Burman mot varsin tyska. I bägge fallen blev det fallförlust i första ronden. Sedan mötte Elin Carolin Bengtsson för 3:e gången och gjorde sin bästa match mot henne men det räckte inte riktigt till utan blev fallförlust i sista ronden. Lisa mötte norskan Iselin Solheim även det för tredje gången på ett år och även här slutade det med förlust. Elin slutade på 10:e plats och Lisa på 11:e