6 Huskvarnabrottare ställde upp i den här tävlingen. De 5 tjejer som var med åkte hem med två guld, två silver och ett brons, samtliga fick vinna minst en match. Vår enda manliga representant, Emil som tog guld här i fjol blev skadad i första matchen

Emmy Mared vann FÄ37 efter en knallhård och jämn tre rondersfinal där Emmy flera gånger slank ur motståndarens grepp, kontrade och vände situationen till sin fördel istället. Viktoria Olsson Algeskär vann FÄ 40 efter 3 säkra fallsegrar i matcher där hon egentligen aldrig gav motståndaren en en chans. Hon imponerade med fin teknik. Wilma Tallberg kom på tredje plats i FÄ48 bland 8 deltagare efter två segrar och en förlust mot klassvinnaren som var en norska.

Elin Burman var uppe på tävlingsmattan för första gången i höst och fick silver i FÄ62. Hon fick en ”riktig duktig” tjej mot sig i första matchen, gjorde en mycket bra match men räckte inte riktigt till och förlorade efter två ronder. I sin andra match tog hon revansch och vann på fall i första ronden. Lisa Brandt  hade ingen motståndare i KVU60, fick gå upp två klasser till KVU 70. Där vann hon två matcher på fall, hade överläge i början av den tredje matchen men orkade inte riktigt trycka ihop, åkte sedan dit på en kontring och förlorade den matchen på fall.

Emil Grabow fick också gå mot tyngre motståndare, han hade en motståndare i S84 som sedan slogs ihop med först U96 och sedan även med S120 där det fanns vardera en brottare. Emil inledde med en bra match mot den blivande klassvinnaren där han förlorade på poäng. Tyvärr fick han en skada på revbenen i den matchen som gjorde att han valde att avbryta tävlingen för att inte riskera att förvärra skadan.

En vanlig syn under denna tävling – avbrott i väntan på matchlistor!