Drygt 500 brottare från 4 länder ställde upp i denna tvådagarstävling där det var hög nivå på brottarna i många klasser. För Huskvarnas 7 deltagare blev resultatet 2 guldmedaljer och en trevlig helg i gott sällskap och god mat. Vi hoppas att Mischo har en kusin som äger en pizzeria även i Västerås om två veckor!!! I lagtävlingen kom vi på 15:e plats vilket var tretton platser bättre än Värnamo. Bäst i Småland!!

Märta Winslöf i FY47 hade 4 motståndare. Hon fick börja mot de två bästa där blev det två fallförluster. Sedan i 3:e matchen var det Märta som fick ner sin motståndare på fall. Även i sista matchen hade Märta sin motståndare på rygg men hon lyckades slinka ur och vända på matchen så att det blev en fallförlust. Märta slutade på 4: plats.

Giovanni Hanna slutade på 6:e plats i Kn47. Han inledde med en klar poängseger, åkte sedan på  två fallförluster.

Wilma Tallberg hade tre motståndare i FÄ57. Hon förlorade sina två första matcher. Var sedan nära att vinna mot blivande tvåan från Norge, men tappade poäng i slutsekunderna av tredje ronden och förlorade även den. Wilma slutade på 4:plats.

Emmy Mared i KVU49 hade två motståndare, vann första matchen på fall i andra ronden och den andra mot en tyska på fall i första ronden. GULD!

Viktoria Ohlsson-Algeskär vann två matcher i poolbrottningen direkt på fall. I finalen mot en tyska blev det betydligt tuffare. Viktoria ledde första ronden på poäng när två sekunder återstod. Då fick tyskan in en trea. Rond 2 och 3 såg sedan likadana ut. Tyskan tog första poängen, Viktoria jagade och kvitterade och vann på att hon tog sista poängen. GULD!!

Ellen Hjertkvist i KVU56 slutade 6:a efter två förluster i poolbrottningen. Hon hade  ledningen i andra matchen när hon fastnade i tuff huvudkoppling och åkte på ett fall.

Lisa Brandt i KVU65 slutade 7:a även hon efter två förluster i poolbrottningen. Lisa brottades bra i första matchen mot en danska innan hon åkte dit på en kontring.